Telefon: +381-(0)18-560880

Na izuzetno zahtevnom polju industrijskog ulja Shell dokazuje svoju vrednost globalno najširom asortimanskom ponudom vrhunskih maziva za najrazličitije grane primene.

Ulja za hidrauliku

Shell hidraulična ulja su visoke oksidacione stabilnosti, odličnih temperaturno viskoznih osobina, antihabajućih karakteristika i sposobnosti deemulgivanja. Kao takva obezbeđuju besprekoran rad hidrauličnih sistema i sprečavaju nepredviđene i iznenadne zastoje do kojih može doći usled degradacije hidrauličnog ulja.

Shell Tellus S3 M

Visokokvalitetno bezpepelno hidrauličko ulje. Podnosi visoke temperature i velika opterećenja, idealno je za upotrebu u širokom rasponu industrija u stacioniranoj ali i mobilnoj opremi.

Shell Tellus S2 M

Onemogućava stvaranje štetnih naslaga i mulja, pod visokim temperaturama i teškim opterećenjima, a što može znatno smanjiti efikasnost. Zaštita delova od oštećenja može pomoći produženju servisnog intervala te maksimalizovati povrat od investicije.

Shell Tellus S2 V

Jedinstvena tehnologija aditiva ovom ulju osigurava dvostruki vek trajanja u poređenju sa industrijskim standardima, odličnu zaštitu pumpe i visok nivo učinkovitosti i pouzdanosti kod primene na otvorenom prostoru i pri niskim temperaturama, budući da je stvoreno za primenu u širokom rasponu temperature. Proizvedeno da održi viskoznost i svojstva tokom celog intervala zamene, u vrućim i vlažnim uslovima kao i uz teška mehanička opterećenja, ovo ulje je zbog toga najpopularnije hidraulično ulje u Shell Tellus asortimanu priznato od vodećih proizvođača opreme.

Shell Tellus S2 VA

Hidraulički fluid s detergentnim svojstvima za industrijsku primenu. Izuzetnih performansi koristi proverenu tehnologiju na bazi cinka i aditiva protiv trošenja. Sprečava akumuliranje vode, raspršuje čestice u ulju, štiti od korozije i osigurava izuzetnu zaštitu od trošenja. Otporno na termičku i hemijsku degradaciju čime osigurava kontinuiranu zaštitu tokom upotrebe.

Shell Tellus S4 ME

Hidraulički fluid dizajniran da pomogne korisnicima da poboljšaju energetsku efikasnost svojih hidrauličnih sistema, bez ugrožavanja zaštite sistema ili proceduru održavanja njihove opreme i operacija. Tellus S4 ME koristi bezpepelni aditivni sistem dizajniran da pomogne servisni vek opreme i niže troškove održavanja kroz pružanje izvanredne zaštite od habanja i dug vek sposobnosti ulja.

Shell Tellus S4 VX

Hidraulično ulje dizajnirano za upotrebu u svim tipovima hidrauličnih sistema gde operativna temperatura kontinuirano ne prelazi 75 oC. Sadrži pažljivo dizajniran bezpepelne aditive koji pomažu zaštitu kritičnih komponenti hidrauličnih sistema od habanja.

Shell Tegula V

Ulje napredne tehnologije za hidraulične spojnice. Namenjeno za podmazivanje hidrodinamičnih prenosa, pretvarača obrtnog momenta, zupčaničkih prenosnika i kočionih hidrauličnih uređaja. Formulisano na bazi visokorafinisanog baznog ulja i odabranih aditiva za izuzetnu termičku i okisdacionu stabilnost. Osigurava dobro odvajanje vazduha iz ulja u dužem periodu korišćenja pa je prikladno za produženi interval zamene.

Naši partneri

  • 01-Shell-logo.png
  • 02-mann-filter-logo.png
  • 03-febi-bilstein_logo_PNG.png
  • 04-fuchs-logo.png
  • 05-magneti marelli logo.png

Kako do nas?

Radno vreme

Ponedeljak
8 AM - 4 PM
Utorak
8 AM - 4 PM
Sreda
8 AM - 4 PM
Četvrtak
8 AM - 4 PM
Petak
8 AM - 4 PM
Subota
8AM - 1 PM
Nedelja
NERADNI DAN

Galerija