Telefon: +381-(0)18-560880

Reduktorska ulja

Široki spektar visokokvalitetnih Shell reduktorskih ulja obezbeđuje sigurno podmazivanje u svim uslovima rada. Formirani uljni film je izuzetno otporan na visoke pritiske, udarna opterećenja kao i na povišenu temperaturu koja se može javiti na mestima kontakta.

Shell Omala S4 GX

Pogodno za širok raspon zatvorenih industrijskih zupčanika, posebno za one sa stalnim visokim opterećenjem gde je potrebna povećana zaštita od mikro-korozije (mikropitting). U svetu priznato ulje i odobreno od vodećih proizvođača opreme. Znatno prekoračuje minimalne zahteve za zaštitom zupčanika, čak i pri testu s dvostruko većom brzinom i može osigurati i do 90% manje trošenja ležajeva, u poređenju sa standardnim ograničenjima FAG testiranja.

Shell Omala S4 WE

Ulje najnovije tehnologije koje koristi sintetičko polialkilen glikolno bazno ulje, posebno formulisano za pužne prenosnike. Osigurava produženi vek trajanja i pouzdanost pužnih prenosnika. Primena širom sveta pokazuje da ovo ulje može ponuditi izuzetno dug vek trajanja i povećanu zaštitu od trošenja zupčanika.

Shell Omala S2 G

Vrhunsko ulje formulisano za visoku efikasnost i izuzetnu zaštitu industrijskih zupčanika. Pod uslovima ekstremnih pritisaka osigurava dug vek trajanja i visok nivo efikasnosti rada zupčanika, štiteći ih od korozije uz efikasno odvajanje vode.

Shell Omala F

Visokokvalitetno ulje sa specijalnim odobrenjem od Flendera za izuzetne performanse teško opterećenih industrijskih zupčanika. Ne sadrži olovo i poseduje dobre karakteristike protiv trenja i trošenja. Formulisano na bazi rafinisanog ulja visokog indeksa viskoziteta i specijalnih aditiva koji osiguravaju veću efikasnost od reduktorskih ulja koja sadrže olovo.

Shell Omala S1 W

Reduktorsko ulje koje je proizvedeno od kvalitetenog mineralnog rafinisanog ulja visokog indeksa viskoznosti. Pogodno za zatvorene zupčanike male brzine i lakše do srednje opterećene pužne zupčanike kao i za podmazivanje parnih cilindara koji rade u uslovima visokih temperature i visokih pritisaka.

 

Naši partneri

  • 01-Shell-logo.png
  • 02-mann-filter-logo.png
  • 03-febi-bilstein_logo_PNG.png
  • 04-fuchs-logo.png
  • 05-magneti marelli logo.png

Kako do nas?

Radno vreme

Ponedeljak
8 AM - 4 PM
Utorak
8 AM - 4 PM
Sreda
8 AM - 4 PM
Četvrtak
8 AM - 4 PM
Petak
8 AM - 4 PM
Subota
8AM - 1 PM
Nedelja
NERADNI DAN

Galerija