Telefon: +381-(0)18-560880

Ulja za vazdušne kompresore i vakum pumpe

Shell kompresorska ulja su visoko kvalitetna ulja koja obezbeđuju dugotrajan i siguran rad klipnih i rotacionih kompresora. Specijalne formulacije i paketi aditiva obezbeđuju izuzetnu oksidacionu i termičku stabilnost ulja kod temperaturski najteže opterećenih vazdušnih kompresora, tako da ne dolazi do stvaranja ugljeničnih taloga na potisnom vodu kompresora. Specijalno formulisana Shell ulja za rashladne kompresore, vazdušne kopresore i specijalna ulja za vakum pumpe omogućavaju siguran i dugotrajan rad sistema.

Shell Corena S4 R

Sintetičko bezpepelno ulje najnovije Shell tehnologije za krilne i vijčane vazdušne kompresore. Omogućava postizanje produženog veka trajanja ulja i opreme i pomaže rotacionim kompresorima koji rade u uslovima visokih temperatura i pritisaka da pouzdano rade i osiguraju bolju raspoloživost komprimiranog vazduha, čime utiču na povećanje produktivnosti. Prikladno je za upotrebu u većini rotacionih krilnih i vijčanih kompresora, uključivši uljem poplavljene i uljem ubrizgavane sisteme.

Shell Corena S4 P

Napredno sintetičko ulje za vazdušne kompresore koje uključuje bazu sintetičkog estera i jedinstven aditivni sistem visokih performansi.

Shell Corena S3 R

Visokokvalitetno kompresorsko koristi bezpepelne formulacije kako bi ozbebedilo duži životni vek i efikasno podmazivanje vijčanih vazdušnih i rotacionih kompresora. Ulje je kompatibilno sa svim zaptivnim materijalima koji su dizajnirani za upotrebu sa mineralnim uljima.

Shell Corena S2 P

Corena S2 P osigurava duži životni vek i smanjene potrebe za održavanjam klipnih vazdušnih kompresora. Posebna formulacija održava klipne vazdušne kompresore čistim tako što sprečava stvaranje taloga koji mogu smanjiti efikasnost rada sistema. Talozi mogu prouzrokovati opasne eksplozije kompresorskih postrojenja.

Shell Corena S2 P

Detergentno kompresorsko ulje koje osigurava pouzdan radni vek turbopunjača i vijčanih vazdušnih kompresora. Održava čistoću rotacionih kompresora vazduha sprečavanjem nastajanja taloga, koji mogu smanjiti efikasnost sistema. Prevazilazi zahteve industrijskog standarda istrošenosti zupčanika čime pomaže zaštiti ozubljenih delova kompresora.

Shell Vacum Pump Oil S2 R

Specijalno formulisano ulje na bazi visokorafinisanih mineralnih ulja izuzetnih performansi za rotacione vakuum pumpe što osigurava niži pritisak isparavanja, visoke performanse u radu kao i efikasno podmazivanje pumpe. Formulacija omogućava produženi vek trajanja ulja zbog izuzetne otpornosti na degradaciju i stvaranje taloga, čime se produžava servisni interval – interval zamene ulja.

Naši partneri

  • 01-Shell-logo.png
  • 02-mann-filter-logo.png
  • 03-febi-bilstein_logo_PNG.png
  • 04-fuchs-logo.png
  • 05-magneti marelli logo.png

Kako do nas?

Radno vreme

Ponedeljak
8 AM - 4 PM
Utorak
8 AM - 4 PM
Sreda
8 AM - 4 PM
Četvrtak
8 AM - 4 PM
Petak
8 AM - 4 PM
Subota
8AM - 1 PM
Nedelja
NERADNI DAN

Galerija