HOT Fitness - шаблон joomla Joomla

Telefon: +381-(0)18-560880

Sva motorna ulja nisu ista. Da bi razvio nova i još bolja maziva Shell neprestano ulaže velika novčana sredstva i hiljade radnih sati u programe istraživanja i razvoja u svojim labaratorijama širom sveta.

  • Shell-advance
  • shell-Harvella
  • shell-Retinax

U Shellovim rafinerijama vrši se destilacija nafte i iz nje se izdvajaju prizvodi poput benzina, parafina, plinskog ulja i baznog ulja. Bazno ulje služi kao osnova za prizvodnju ulja i maziva. Odabrana bazna ulja se vrlo precizno mešaju sa odgovarajućim paketom aditiva, a prema prethodno ispitanoj formulaciji. Sigurnost u kvalitet nekog motornog ulja podrazumeva: obavezno korišćenje istih bazni ulja, istog paketa aditiva i originalnoj formulaciji. Zato Shell uvek koristi bazna ulja dobijena iz istih naftnih polja i istim rafinacijskim postupkom. Time garantuje besprekoran kvalitet i pouzdanost svojih prizvoda.

Osnovnu Shellovu paletu proizvoda namenjenih motorima sa unutrašnjim sagorevanjem čine:

Helix motorna ulja za putnička i dostavna vozila.

Rimula motorna ulja za teretna vozila i građevinsku mehanizaciju

Harvella motorna ulja za traktore

Spirax ulja za menjače i diferencijale

Donax ATF ulja za automatske menjače i servo volane, kočione tečnosti

Advance program za motocikle

Nautilus ulja za brodske i vanbrodske motore

Retinax masti za vozila

Antifrizi

 

Celokupna Shellova paleta proizvoda je urađena u skladu sa međunarodnim standardima (API ,ACEA,DHD …). Pri tome Shellovi proizvodi imaju odobrenja i od vodećih proizvođača motora teretnog programa ( Man, MB, Volvo, Iveco, Scania, Daf, Mack, Caterpillar, Cummins, GM, John Deere …) i putničkog programa (Ferrari, Porsche, Mercedes Benz, BMW, VW, Audi, Škoda, Seat, Hyundai, Opel, Ford, Saab, Honda,Toyota…).

Shell i Ferrari imaju dugogodišnju saradnju koja je dostigla vrhunac u Formuli 1. Merljiv rezultat u Formuli 1 jesu osvojene titule. Ferrari i Shell su se okitili titulom i u 2007. godini.

 

Naši partneri

  • 01-Shell-logo.png
  • 02-mann-filter-logo.png
  • 03-febi-bilstein_logo_PNG.png
  • 04-fuchs-logo.png
  • 05-magneti marelli logo.png

Kako do nas?

Radno vreme

Ponedeljak
8 AM - 4 PM
Utorak
8 AM - 4 PM
Sreda
8 AM - 4 PM
Četvrtak
8 AM - 4 PM
Petak
8 AM - 4 PM
Subota
8AM - 1 PM
Nedelja
NERADNI DAN

Galerija