Telefon: +381-(0)18-560880

Mašinska ulja (cirkulaciona i ulja za ležajeve)

Osnovna funkcija mašinskih ulja je da obezbeđuje pravilno i adekvatno podmazivanje delova sa kojima dolazi u kontakt sa ciljem smanjenja trenja i habanja. Takođe mogu sadržati aditive koji obezbeđuju bolju oksidacionu stabilnost, zaštitu od korozije i habanja. Moraju efikasno odvajati vodu i biti kompaktibilni sa zaptivkama. U različitim industrijskim sistemima za podmazivanje klipnih i kotrljajućih ležajeva, rukavaca, vratila, cilindričnih i konusnih zupčanika, lančanih prenosnika i kliznih staza Shell ima bogatu paletu adekvatnih ulja.

Shell Morlina S4 B

Sintetično cirkulaciono ulje i ulje za zupčanike napredne tehnologije. Obezbeđuje izuzetne performanse, posebno u uslovima niskih temperatura kao i poboljšano korišćenje energije i produženi interval zamene ulja u svim uslovima rada. Formulisano na bazi izuzetno stabilnog sintetičkog baznog ulja, sadrži inhibitore oksidacije i korozije koji omogućavaju izuzetnu oksidacionu i termičku stabilnost i održava sistem čistim i pouzdanim u radu. Štiti od trošenja i korozije svih delova mašine koji se podmazuju uljem i svih metalnih površina.

Shell Morlina S2 B

Ulje visokih performansi koje pruža izuzetnu zaštitu industrijskim ležajevima i zatvorenim sistemima sa cirkulacijom ulja uz izuzetnu oksidacionu stabilnost i izuzetnu sposobnost odvajanja vode. Zadovoljava većinu zahteva standardnih ulja za ležajeve Morgan i Danieli. Formulisano od visokorafinisanog baznog ulja, sadrži inhibitore oksidacije i korozije i zahvaljujući produženom veku trajanja osigurava efikasno podmazivanje kao i pouzdanu i kontinuiranu zaštitu od trošenja i korozije u celom intervalu zamene.

Shell Morlina S2 BL

Bezpepelno ulje niske viskoznosti koje pruža izuzetne učinke za vretena alatnih mašina velike brzine. Formulisano od visokorafinisanog baznog ulja, sadrži inhibitore oksidacije i korozije pa ga karakteriše izuzetna oksidaciona stabilnost i izuzetna sposobnost odvajanja vode. Ne sadrži cinkove aditive.

Shell Morlina S1 B

Ulje visokih performansi koje obezbeđuje izuzetnu zaštitu za većinu industrijskih ležajeva  i zatvorene sisteme sa cirkulacijom ulja uz izuzetnu oksidacionu stabilnost i izuzetnu sposobnost odvajanja vode.

Naši partneri

  • 01-Shell-logo.png
  • 02-mann-filter-logo.png
  • 03-febi-bilstein_logo_PNG.png
  • 04-fuchs-logo.png
  • 05-magneti marelli logo.png

Kako do nas?

Radno vreme

Ponedeljak
8 AM - 4 PM
Utorak
8 AM - 4 PM
Sreda
8 AM - 4 PM
Četvrtak
8 AM - 4 PM
Petak
8 AM - 4 PM
Subota
8AM - 1 PM
Nedelja
NERADNI DAN

Galerija